קצר וקולע
שושנה דה לה פואנטהכח אלול, תשסה02/10/2005שושנה דה לה פואנטה משתפת אתכן בכמה מתכונים פשוטים אך איכותיים לשבת נוספת, כשכבר ממש ממש ממש אין לכן כח לבשל .
תגיות:בישולאוכלמתכוניםארוחה מהירה לשבת תשובה
כבר השקעתם את הנשמה בהכנות לראש השנה – מילאתם את הדג, בישלתם סלק וגזר, תפוחים ותמרים ושאר דברי מאפים, ואחרי שהלכו האורחים לא נשארו אפילו פירורים. לקראת שבת אין לכם כח להתחיל שוב לבשל, במיוחד כאשר אתם חושבים על האורחים שיגיעו לסוכות.
להלן מתכון קצר לעוף עם אורז שיוצא טעים וקל מאוד להכין.
מצרכים:
עוף מחולק למנות
1 כוס אורז
2.5 כוסות מים
4 כפות אבקת מרק בצל
אופן ההכנה:
/>לפזר את האורז בתחתית תבנית מלבנית כבר השקעתם את הנשמה בהכנות לראש השנה – מילאתם את הדג, בישלתם סלק וגזר, תפוחים ותמרים ושאר דברי מאפים, ואחרי שהלכו האורחים לא נשארו אפילו פירורים. לקראת שבת אין לכם כח להתחיל שוב לבשל, במיוחד כאשר אתם חושבים על האורחים שיגיעו לסוכות.
להלן מתכון קצר לעוף עם אורז שיוצא טעים וקל מאוד להכין.
מצרכים:
עוף מחולק למנות
1 כוס אורז
2.5 כוסות מים
4 כפות אבקת מרק בצל
אופן ההכנה:
לפזר מעל 2 כפות אבקת מרק
להניח את חלקי העוף מעל האורז
לפזר מעל עוד 2 כפות אבקת מרק
לשפוך את המים מעל חלקי העוף
לכסות את התבנית ולאפות ב-180 במשך שעה וחצי
** ניתן להכפיל את המתכון, או רק את כמות האורז, המים ואבקת המרק – האורז יוצא כל כך טעים שהוא נגמר צ'יק צ'ק
** למנה מהודרת יותר ניתן להוסיף לאורז קופסת פטריות משומרות.
הוסף תגובה
עוד משושנה דה לה פואנטה
עוד בנושא אמונה